Renovaties en Groot Onderhoud

Sorteren op: Adres
Afbeelding

Livingstonelaan (48 woningen)

Aan de 48 portiekwoningen aan de Livingstonelaan 487-605 vond groot onderhoud plaats vanaf eind augustus 2018. De werkzaamheden waren zonder huurverhoging. Half januari 2019 zijn alle bewoners teruggekeerd naar hun opgeknapte woning. We hopen begin februari 2019 alle werkzaamheden af te ronden.

 

 

Lees meer >
Afbeelding

Kanaleneiland-Zuid

In de deelwijk Kanaleneiland-Zuid pakt Bo-Ex een 14-tal flats aan. Hiermee is gestart in 2017. De woningen en complexen zijn toe aan vervanging van een groot aantal onderdelen, daarom spreken we over groot onderhoud. Zowel de binnen- als buitenzijde wordt aangepakt.

 

 

 

Lees meer >
Afbeelding

Het Nieuwe Woonhuis (84 woningen)

“Het Nieuwe Woonhuis”, een Rijksmonument van 84 sociale huurwoningen aan de Rembrandtkade en Albert Neuhuysstraat midden in het hart van Utrecht Oost.
Het complex is in 1921 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De woningen zijn verdeeld over 3 woonlagen en 14 trappenhuizen en waren in die tijd de eerste hoogbouwwoningen van Utrecht.

Lees meer >
Afbeelding

Henriëttedreef (hoogbouw 58 woningen)

Samen met de bewoners gaan we dit complex klaar maken voor een betere toekomst. Om te beginnen zijn we gestart met het uitvoeren van groot onderhoud in bewoonde staat, zonder huurverhoging. In 2019 willen we de flat energieleverend gaan maken, dus geen energierekening meer. Wat we precies gaan doen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten. leest u hieronder.

Lees meer >