Renovaties en Groot Onderhoud

Sorteren op: Adres
Afbeelding

Henriëttedreef (hoogbouw 58 woningen)

Samen met de bewoners gaan we dit complex klaar maken voor een betere toekomst. Om te beginnen willen we vanaf eind 2017 groot onderhoud uitvoeren in bewoonde staat, zonder huurverhoging. In 2018 willen de flat energieleverend gaan maken, dus geen energierekening meer. Wat we precies gaan doen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten. leest u hieronder.

Lees meer >
Afbeelding

Hoograven Zuid (388 woningen, complex 109/404)

Deze woningen zijn ontworpen door de bekende Utrechtse architect Gerrit Rietveld en een gemeentelijk monument. Het betreft de Tjepmahof, Montfoortlaan, Nijeveldsingel, IJsselsteinlaan, Kastelenplantsoen, Duurstedelaan en Rijnesteinhof. De indeling en installaties van de woningen zijn aangepast aan de eisen van deze tijd en de oorspronkelijke details aan de buitenzijde zijn in ere hersteld. Zo kregen de gekleurde gevelvlakken weer hun originele kleuren achter draadglas. Meer dan de helft van de woningen is gereed. De laatste fases 3 en 4 willen we in mei 2018 afronden.

Lees meer >
Afbeelding

Livingstonelaan (48 woningen)

Aan de 48 portiekwoningen vindt groot onderhoud plaats. De werkzaamheden zijn zonder huurverhoging. Op 21 september is de 2e informatieavond voor bewoners. 

Lees meer >
Afbeelding

Rivierenwijk (160 woningen)

Eind augustus 2017 start het onderhoud van de woningen aan de Maas-, Waal, Dinkel- en Eemstraat.

Lees meer >
Afbeelding
Afbeelding

Van Humboldtstraat en J.D. van der Waalsstraat (35 woningen, complex 402 b)

In augustus 2016 is draagvlak gehaald voor de renovatie. De werkzaamheden starten na de zomer 2017 en vinden in stappen plaats. De laatste woning wordt voor de zomer 2018 opgeleverd.

Lees meer >