Renovaties en Groot Onderhoud

Sorteren op: Adres
Afbeelding

Henriƫttedreef (hoogbouw 58 woningen)

Samen met de bewoners gaan we dit complex klaar maken voor een betere toekomst. Om te beginnen willen we vanaf eind 2018 groot onderhoud uitvoeren in bewoonde staat, zonder huurverhoging. In 2019 willen de flat energieleverend gaan maken, dus geen energierekening meer. Wat we precies gaan doen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten. leest u hieronder.

Lees meer >
Afbeelding

Hoograven Zuid (388 woningen, complex 109/404)

Deze woningen zijn ontworpen door de bekende Utrechtse architect Gerrit Rietveld en een gemeentelijk monument. Het betreft de Tjepmahof, Montfoortlaan, Nijeveldsingel, IJsselsteinlaan, Kastelenplantsoen, Duurstedelaan en Rijnesteinhof. De indeling en installaties van de woningen zijn aangepast aan de eisen van deze tijd en de oorspronkelijke details aan de buitenzijde zijn in ere hersteld. Zo kregen de gekleurde gevelvlakken weer hun originele kleuren achter draadglas. Meer dan de helft van de woningen is gereed. De laatste fases 3 en 4 willen we in mei 2018 afronden.

Lees meer >
Afbeelding

Kanaleneiland-Zuid

In de deelwijk Kanaleneiland-Zuid pakt Bo-Ex een 14-tal flats aan. Hiermee is gestart in 2017. De woningen en complexen zijn toe aan vervanging van een groot aantal onderdelen, daarom spreken we over groot onderhoud. Zowel de binnen- als buitenzijde wordt aangepakt.

 

 

Lees meer >
Afbeelding

Livingstonelaan (48 woningen)

Aan de 48 portiekwoningen aan de Livingstonelaan 487-605 vindt groot onderhoud plaats vanaf 4 juni 2018. De werkzaamheden zijn zonder huurverhoging en duren ongeveer een half jaar. 

Lees meer >
Afbeelding

Rivierenwijk (160 woningen)

Eind augustus 2017 start het onderhoud van de woningen aan de Maas-, Waal, Dinkel- en Eemstraat.

Lees meer >
Afbeelding

Van Humboldtstraat en J.D. van der Waalsstraat (35 woningen, complex 402 b)

In augustus 2016 is draagvlak gehaald voor de renovatie. De werkzaamheden starten na de zomer 2017 en vinden in stappen plaats. De laatste woning wordt voor de zomer 2018 opgeleverd.

Lees meer >