Nieuwbouw - Projectdetails

Afbeelding

Hoge Weide

Leidsche Rijn, Utrecht

In Hoge Weide gaat Bo-Ex 99 Nul op de Meter sociale huurwoningen realiseren, bestaande uit 34 ééngezinswoningen en 65 appartementen. Daarvan zijn 20 appartementen voor cliënten van Lister. Voor de Gemeente Utrecht bouwen we een energieneutraal buurthuis.

Kenmerken

Bo-Ex heeft energiebesparing en duurzaamheid hoog in het vaandel. Samen met de stad Utrecht is het de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Deze eengezinswoningen zijn Nul op de Meter. Als bewoners zuinig omgaan met energie en de installaties goed gebruiken, hebben ze geen energierekening meer. Ze betalen wel een Energieprestatievergoeding aan Bo-Ex. Meer informatie vindt u in de brochure hieronder. De woningen (kale huurprijs € 710,68) staan tot en met woensdag 12 september op WoningNet en u kunt alleen daar reageren. De woningen zijn medio april 2019 klaar.

Verhuurbrochure 34 sociale Nul op de Meter huurwoningen Hoge Weide

Over de appartementen
Verder adverteren wij op WoningNet in het eerste kwartaal van 2019 twee- en driekamerappartementen in Hoge Weide. De huurprijs van de appartementen is nog niet bekend. Deze zijn medio oktober 2019 klaar.

 

Over de wijk
Hoge Weide ligt ten zuiden van Leidsche Rijn Centrum, evenwijdig aan de tunnel voor de A2. Hierdoor kent het gebied behoorlijke hoogteverschillen en onderscheidt het zich binnen Leidsche Rijn. Hoge Weide grenst in het noordwesten aan Graauwaart, aan de westzijde aan Parkwijk en in het zuiden aan de Langerakbaan. Het deel van Bo-Ex bevindt zich aan de noordzijde.

Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Video