1000 woningen zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning

Bo-Ex is momenteel bezig met het plaatsen van zonnepanelen; goed voor het milieu én voor de portemonnee van de huurders. De locaties die momenteel in aanmerking komen voor het zonnepanelenproject zijn:

 • Burgemeester Fockema Andrealaan
 • Rietveld flatgebouwen

Waarom plaatst Bo-Ex zonnepanelen?

Bo-Ex is op zoek naar mogelijkheden voor het verlagen van de woonlasten en het verhogen van het woonplezier. Zonnepanelen zorgen voor een besparing op de energielasten. De zonnepanelen worden geplaatst en onderhouden door een officiële installateur. U heeft hier geen zorgen over.

Hoe werkt het?

Bo-Ex betaalt voor u de zonnepanelen en zorgt voor de installatie en het onderhoud. De installatie blijft eigendom van Bo-Ex. De zonnepaneleninstallatie wordt tot in uw meterkast aangesloten.

Hoeveel bespaart u?

Voor het onderhoud van de zonnepaneleninstallatie brengen wij een maandelijkse bijdrage via de servicekosten in rekening. Deze bijdrage baseren wij op de besparing die de zonnepaneleninstallatie gaat opleveren.

Salderen

De besparing op uw jaarlijkse energierekening komt op twee manieren tot stand:

 1. U verbruikt de door uw zonnepanelen opgewekte energie direct zelf.
 2. De opgewekte stroom die u niet direct verbruikt, levert u terug aan uw energieleverancier. Hiervoor krijgt u hetzelfde bedrag terug als de prijs waarvoor u stroom geleverd krijgt. Dit heet salderen. Als uw zonnepanelen geen stroom leveren neemt u stroom af van uw energieleverancier.

Toekomst salderingsregeling

De overheid heeft aangegeven dat de salderingsregeling tot eind 2023 geldt. In de toekomst wordt de salderingsregeling vervangen door een ander type vergoeding, een zogenaamde terugleversubsidie. Ook dan blijft het aantrekkelijk om een zonnepaneleninstallatie te hebben. Bo-Ex geeft de garantie dat u voordeel op uw energierekening zult houden.

Alle voordelen voor u op een rij:

 • Geen aanschafkosten
 • Bij gelijk energieverbruik kunt u uw woonlasten verlagen
 • Installatie van de zonnepanelen in één dag
 • Eigen keuze om mee te doen
 • U helpt mee aan een beter milieu
 • Installatie door officiële installateur
 • U heeft zelf geen onderhoud

Woont u op één van de bovengenoemde locaties?

Er worden informatiemomenten georganiseerd waarvoor u een uitnodiging ontvangt.

Vragen?

Als u nog verdere vragen heeft dan kunt u ons bellen of een e-mail sturen naar zonnepanelen@boex.nl.