Nieuwsbericht

Verhuisadviseur voor woningzoekende senioren

donderdag 17 mei 2018

door Bo-Ex

De gemeente Utrecht en de woningcorporaties vinden het belangrijk dat senioren prettig kunnen wonen in een huis dat past bij hun wensen en behoeften. Daarom helpen wij senioren die willen of moeten verhuizen naar een andere woning.

 

Verhuisadviseur Senioren

Huurders uit Utrecht van 55 jaar en ouder met een grote woning, die willen verhuizen naar een woning die beter past bij hun wensen en behoeften, kunnen hulp krijgen van de Verhuisadviseur Senioren. U krijgt informatie over geschikte woningen en de mogelijkheden om te zoeken. Zijn er belemmeringen om te verhuizen, dan zoekt de Verhuisadviseur naar oplossingen.

Verhuisregelingen voor senioren

In Utrecht bestaan er enkele regelingen voor senioren die verhuizen van een grote sociale huurwoning naar een kleinere, gelijkvloerse woning, zoals een voorrangsregeling en een kortingsregeling. Hiervoor geldt een aantal voorwaarden. De Verhuisadviseur kan samen met u bekijken, of u in aanmerking komt voor (één van) deze regelingen. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met e Verhuisadviseur Senioren voor een oriënterend gesprek, telefoon (030)2361804 van dinsdag t/m donderdag tussen 10:00 en 14:00. De dienstverlening is gratis en vrijblijvend. 

Wij stellen het bijzonder op prijs als u deze informatie wilt doorgeven aan mensen die een dergelijk steuntje in de rug goed kunnen gebruiken

 

 

Gemeente Utrecht - Bo-Ex - GroenWest - Mitros - Portaal - Verhuisadviseur Senioren