Nieuwsbericht

Vacature Teamleider Onderhoudsdienst (36 uur)

donderdag 21 december 2017

door Bo-Ex

Voor onze Onderhoudsdienst zoeken wij een Teamleider die leiding geeft aan 21 medewerkers. Ben jij een echte teamspeler voor wie onderhoud geen geheimen meer kent en die de huurder in het hart heeft? Dan zijn we op zoek naar jou.

Als Teamleider geef je leiding aan een groot team (21 medewerkers) van Onderhoudsmedewerkers, Planners en Opzichters. Met dit team ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de uitvoering van mutatie onderhoud om zo de kwaliteit van onze woningen op niveau te houden.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het onderhoud. Je bewaakt en analyseert de prestaties en de uitgaven van je team en stuurt bij waar nodig. Je coördineert hun werkzaamheden en begeleidt, instrueert, coacht en motiveert hen tijdens het dagelijks werk. Daarnaast geef je inhoudelijke adviezen vanuit je expertisegebied. De tevredenheid van huurders, kosten van onderhoud en goede samenwerkingsrelaties met collega’s en andere partijen zijn je maatstaven. Tenslotte sta je voor de uitdaging de Onderhoudsdienst verder te professionaliseren.

Iets voor jou?
Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler voor wie onderhoud geen geheimen meer kent en die de huurder in het hart heeft. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en leidinggevende ervaring. Je initieert en coördineert, ziet verbanden of weet deze te leggen, stelt de juiste prioriteiten en denkt vooruit. Je kunt uitstekend plannen en organiseren. Je bent helder en duidelijk in je verwachtingen richting je team en je voegt de daad bij het woord. Je weet op natuurlijke wijze je afdelingsdoel te bereiken.

Wat neem je mee?

 

  • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau.
  • Minimaal zeven jaar aantoonbare relevante werkervaring. Ervaring in de corporatiesector is een pré.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van Onderhoudsteams en beschikt over uitstekende coachende- en organisatorische skills.
  • Je hebt technische affiniteit en financieel inzicht.
  • Je beschikt over analytisch vermogen, bent adviesvaardig en hebt ervaring met verandermanagement.
  • Je hebt kennis van Onderhoudsmanagement en Assetmanagement.
  • Je hebt ervaring met het optimaliseren van werkprocessen.

 

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal J (minimaal € 3.566,00 en maximaal € 4.572,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie waarin volop kansen zijn om te werken aan uitdagende projecten. Waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Woondiensten worden geboden.

Wie zijn wij?
Bo-Ex is een ondernemende woningcorporatie met circa 9.000 woningen in Utrecht en Nieuwegein. Wij werken met 95 enthousiaste en betrokken medewerkers aan betaalbaar en goed wonen voor onze huurders in leefbare wijken en buurten. In het bijzonder voor huurders die door een bescheiden inkomen of andere redenen op ons zijn aangewezen. Dit doen wij samen met hen en de gemeente.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie, stuur dan je sollicitatie uiterlijk op 4 januari 2018 naar werken@boex.nl t.a.v. Marilou Marchal, P&O Adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van de Heuvel, Hoofd Vastgoed Onderhoud, 030-2827272.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.