Nieuwsbericht

Vacature Stagiair Bouwkunde (36 uur)

donderdag 1 maart 2018

door Bo-Ex

Als stagiair draai je volledig mee binnen het team van Projectmanagers en biedt je projectmatige ondersteuning aan de afdeling. Eén van de taken tijdens je stage is het vullen van gegevens in ons precisieonderhoudssysteem. Voor wat betreft de projectmatige ondersteuning kan je denken aan het leveren van een bijdrage aan verschillende project- onderdelen van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners.

Bo-Ex. Thuis in Utrecht.

 

Voor de afdeling Vastgoed Onderhoud zoeken wij een

 

STAGIAIR BOUWKUNDE (36 uur)

 

De stage

Als stagiair draai je volledig mee binnen het team van Projectmanagers  en biedt je projectmatige ondersteuning aan de afdeling. Eén van de taken tijdens je stage is het vullen van gegevens in ons precisieonderhoudssysteem. Voor wat betreft de projectmatige ondersteuning kan je denken aan het leveren van een bijdrage aan verschillende project- onderdelen van renovatie- en nieuwbouwprojecten.

 

Verder bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van inspecties aan onze woningen tot en met bijbehorende administratieve werkzaamheden. Tijdens je stage wordt je begeleid door en rapporteer je aan de Projectmanagers. Je ondersteunt de Projectmanagers voor 3 dagen en de Projectleiders voor 2,5 dag per week. Ook werk je samen met andere afdelingen zoals de afdeling Wonen en de Onderhoudsdienst.

 

Profiel stagiair

~ Je volgt een Hbo-opleiding op het gebied van Bouwkunde;

~ Je bent klantgericht en flexibel;

~ Je kunt goed zelfstandig werken;

~ Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
~ Je hebt kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen en MS Office;

~ Je durft nieuwe ideeën in te brengen, toont graag initiatief en denkt graag mee;

 

Aanbod:

Wij bieden je een stageplaats in een uitdagende en leerzame omgeving voor de duur van minimaal een half jaar. De stagevergoeding is afhankelijk van je leeftijd en opleidingsniveau.

 

Interesse:

Spreekt deze stageplaats jou aan en voldoe je aan de eisen?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werken@boex.nl (t.a.v. Michelle Mensaque / P&O medewerker)

 

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met  Ron van den Heuvel, Hoofd Vastgoed Onderhoud,

telefoon 030-2827272.