Nieuwsbericht

Vacature Senior Medewerker Financiële Administratie (36 uur)

dinsdag 14 mei 2019

Ons team Financiële Administratie is op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en proactieve collega.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met een of meerdere van de volgende resultaatgebieden:

  • Verwerking van mutaties, analyse en afstemming van grootboek- en sub administraties (o.a. projecten, onderhoud, leningen, verzekeringen en vaste activa);
  • Het leveren van een bijdrage aan de maand-, kwartaal- en jaarrapportage;
  • Het verzorgen en verwerken van fiscaliteiten (BTW/Verhuurderheffing/gemeentelijke lasten);
  • Afrekening stook- en servicekosten;

Het team

Ons team (zes collega’s) is verantwoordelijk voor een juiste, tijdige, betrouwbare en volledige vastlegging en rapportage van financieel administratieve gegevens.

De komende jaren ligt de focus in het automatiseren van de financiële processen en in het integreren van deze processen met de primaire processen.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde MBA-opleiding (Moderne Bedrijfsadministratie) en meerdere jaren relevante werkervaring en uitstekende kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen, met name op het gebied van Excel. Ervaring met Dynamics Empire is een pré.

Door je klant- en servicegerichte instelling kun je goed schakelen met collega’s en relaties. Je spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen. Je bent zelfstandig maar levert ook graag een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat.

Natuurlijk ben je accuraat en heb je een gestructureerde werkhouding. Bij veranderende omstandigheden kun je je moeiteloos aanpassen en kun je goed omgaan met werkdruk en deadlines.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Salaris is marktconform.
  • En maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Woondiensten.

Waar ga je werken?
 
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners. Wij werken vanuit onze kernwaarden; Huurder centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen.

Interesse?

Ben je enthousiast, dan ontvangen wij graag vóór 22 mei je motivatiebrief en CV via deze link. De verwerking van de reacties wordt verzorgd door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstreactie en een eventuele uitnodiging voor een gesprek

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans van der Ven, Manager Financiën 06-51571639. en assessment is onderdeel van de wervingsprocedure.

We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.