Nieuwsbericht

Vacature Projectmanager Ontwikkeling Nieuwbouw & Renovatie

donderdag 31 januari 2019

door Bo-Ex

Onze afdeling Vastgoed & Ontwikkeling is op zoek naar een innovatieve en ondernemende Projectmanager Ontwikkeling Nieuwbouw & Renovatie.

Samen met een tweetal collega’s vorm je een zelfstandig team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, initiatie, voorbereiding, uitvoering en realisatie van hoogwaardige en grootschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je ontwikkelt en realiseert innovatieve concepten om onze duurzaamheidsambities te kunnen realiseren, onder andere in nauwe samenwerking met de afdeling Planmatig Onderhoud. Je bent financieel verantwoordelijk voor jouw projecten.

Wat ga je doen?

 • Je houdt je bezig met de concept-/planontwikkeling, bouwvoorbereiding en uitvoering van onze grote complexmatige renovaties en nieuwbouwprojecten.
 • Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de afdeling wat betreft technische, maatschappelijke en financiële aspecten.
 • Je speelt in op vernieuwde regelgeving en innovaties, waarbij (basis)kennis op het gebied van de energietransitie en/of circularisering een belangrijk onderdeel van je werk uitmaakt.
 • Je bent verantwoordelijk voor het binnen de gestelde budgetten realiseren van de projecten. Je bent het gezicht van Bo-Ex binnen en buiten de organisatie van ontwikkeling tot aan de nazorgfase, het verkrijgen van subsidies en het (laten) verzorgen van financiële en voortgangsrapportages.
 • Je bent procesverantwoordelijk en stuurt de gedifferentieerde teams aan die waarde toevoegen aan het eindresultaat.

Wat neem je mee?

 • Je hebt brede bouwkundige en/of installatietechnische kennis op minimaal HBO/WO-niveau en ruime ervaring met projectmanagement van renovatie- en nieuwbouwprojecten.
 • Jouw kennis van relevante wet- en regelgeving is up to date.
 • Je weet innovaties in de juiste context te plaatsen en hebt een klantgerichte en kritische instelling, waarbij je de belangen van Bo-Ex direct meeweegt.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en relaties op alle niveaus. Je bent initiatiefrijk, analytisch en voelt je als een vis in het water in zelf-samengestelde teams;
 • Je bent zakelijk ingesteld, resultaatgericht en beschikt over organisatiesensitiviteit.
 • Je bent ondernemend, creatief, een goede onderhandelaar en je weet te schakelen met verschillende belanghebbenden.
 • Je weet op een heldere en transparante wijze strak te sturen op het halen van doelstellingen.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal M (startniveau € 4.514,00 en eindniveau € 6.451,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Woondiensten. Een (ontwikkel)assessment is onderdeel van de procedure.

Bo-Ex. Thuis in Utrecht 
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je Motivatiebrief en CV. Reageer direct via deze link voor 24 februari. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Spencer Schols, Manager Vastgoed & Ontwikkeling, via 030-2827261.

Vacaturepro.nl verwerkt de reacties op deze vacature. Je ontvangt via hen een ontvangstbevestiging en een eventuele uitnodiging voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.