Nieuwsbericht

Vacature Projectleider Vastgoed Onderhoud

woensdag 8 augustus 2018

door Bo-Ex

Onze afdeling Vastgoed Onderhoud is op zoek naar een ervaren zelfstandige, oplossingsgerichte en enthousiaste Projectleider Vastgoed Onderhoud (36 uur).

De afdeling Vastgoed Onderhoud bestaat uit een enthousiast team dat zich hoofdzakelijk richt op het voorbereiden en uitvoeren van de meerjarenonderhoudsbegroting. Hierbij zijn de thema’s (technische) veiligheid, gezondheid van het Bo-Ex vastgoed in het algemeen en het reduceren van het energieverbruik van de woningen specifiek, zeer divers, spannend en actueel.

Wat ga je doen?

Je stelt jaarlijks, in teamverband, de jaarbegroting van het planmatig onderhoud op en actualiseert en optimaliseert de meerjarenonderhoudsbegroting aan de hand van conditiemetingen.

Je verzorgt, binnen de daarvoor opgestelde richtlijnen, zelfstandig de werkvoorbereiding, aanbesteding, opdrachtverstrekking, oplevering en administratie van de onder jouw verantwoording vallende projecten. Tevens verzorg je de informatieverstrekking aan de bewoners en houdt toezicht op de uitvoering en de geleverde kwaliteit van het werk.

Wat neem je mee?

  • Je bent een afgestudeerde HBO-er met specialisatie bouwkunde, of je beschikt over relevante aantoonbare werkervaring naar inhoud en niveau gelijkwaardig aan HBO en specifiek op de functie gerichte kennis over onderhoud.
  • Je hebt affiniteit met bouwfysica en enige ervaring met gebouw gebonden installaties, om zo vraagstukken met betrekking tot binnenmilieu, energie, verwarming en ventilatie zelfstandig op te lossen.
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een planmatige en gestructureerde werkhouding en bent ondernemend.
  • Je bent stressbestendig en laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid met daadkracht en met gevoel voor flexibiliteit en inlevingsvermogen.
  • Je bent kritisch op je eigen functioneren en hebt de wil en capaciteiten om (jezelf) continue te verbeteren.
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal I (startniveau € 3.263,00 en eindniveau € 4.292,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Woondiensten. Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure.

Bo-Ex. Thuis in Utrecht 
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv. Reageer direct via deze link Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van den Heuvel, Hoofd Vastgoed Onderhoud, via 030-2827272.

Er zal gelijktijdig intern en extern geworven worden. Bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Wij hebben 2 gespreksrondes gepland. De 1e ronde staat gepland voor vrijdag 31 augustus (’s ochtends) en de 2e ronde voor vrijdag 7 september (’s ochtends).  

De verwerking van de reacties wordt verzorgd door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstreactie en een eventuele uitnodiging voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.