Nieuwsbericht

Vacature HR-medewerker (18 uur)

maandag 27 mei 2019

Help jij medewerkers om het beste uit zichzelf te halen door alles tot in de puntjes te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken een HR Medewerker voor 18 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van één jaar.

 

Wie zijn wij?
Het HR-team bestaat uit twee HR Adviseurs. Binnen het team werken en communiceren wij op een open en transparante manier. Hard werken wisselen wij graag af met een dosis humor. Vanuit HR besteden wij binnen de organisatie aandacht aan de ontwikkelthema’s “saamhorigheid, huurder centraal en verantwoordelijkheid geven en nemen”. Daarnaast richten wij ons op de ontwikkeling van kennis en kunde, persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, het bevorderen van samenwerking en duurzame inzetbaarheid.

Wat ga je doen?
Als HR-medewerker ondersteun je jouw HR collega’s en ben je verantwoordelijk voor het voeren van een optimale en adequate personeelsadministratie. Als administratieve expert vind je het een uitdaging om de personeelsadministratie op orde te houden. Diverse administratieve taken op het gebied van in-, door- en uitstroom vormen de basis van je dagelijkse werk. Je houdt je bezig met administratieve ondersteuning op het vlak van verzuim, opleidingen, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie en rapportages. En je fungeert als vraagbaak voor medewerkers als het gaat om arbeidsvoorwaarden en regelingen. Ook vind je het leuk om mee te denken op welke wijze onze processen slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, richting Personeel & Arbeid, Juridische Dienstverlening of administratief en enige jaren relevante werkervaring. Je werkt zorgvuldig, ook als je onder druk staat en stelt je dienstverlenend op. Je hebt vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan.
Je bent pro-actief, beschikt over een hands-on mentaliteit en vindt het een uitdaging om de HR-administratie verder te ontwikkelen. Microsoft office kent voor jou geen geheimen en je bent snel in staat om de ins en outs van ons personeelsinformatiesysteem (VISMA Talent & Salaris) onder de knie te krijgen. Je taalbeheersing is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Tenslotte kun je goed in een team én zelfstandig werken. 

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is ingeschaald in schaal G (startniveau € 2.718,00 en eindniveau € 3.328,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Je gaat werken bij een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Woondiensten.

Bo-Ex. Thuis in Utrecht
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag je Motivatiebrief en CV vóór 17 juni via deze link.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marilou Marchal, HR Adviseur, via 06-51571792.

Vacature project verwerkt jouw reactie. Je krijgt van hen een ontvangstbevestiging en overige correspondentie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.