Nieuwsbericht

Utrechtse Mix

donderdag 13 maart 2014

Van het besparen en opwekken van duurzame energie is Bo-Ex groot voorstander. Begin maart tekenden wij daarom ook een convenant van de gemeente Utrecht. Samen met nog twee partijen.

Met het tekenen van dat convenant onderstrepen we te willen werken aan duurzaamheid, met name aan de reductie van CO2. Utrecht heeft de ambitie om in 2030 een klimaatneutrale stad te zijn. Daarom dacht de gemeente een programma uit: Utrechtse Mix. Via de actiepunten daarin ondersteunen en stimuleren zij de deelnemende Utrechtse ondernemingen. En nu dus ook Bo-Ex.

Bo-Ex is al wel actief op het gebied van energie. Nog niet lang geleden is bijvoorbeeld ons wagenpark aangepast. Al de auto’s hebben nu eco-motoren. Een ander voorbeeld is dat we in ons kantoor waterbesparende kranen hebben en dat de dagverlichting digitaal gestuurd wordt. Ook hebben we zonnepanelen op het dak. Maar er is nog genoeg meer te verbeteren. Zo willen wij nog een slag maken met groene energie inkoop en ook de isolatie van ons kantoor kan nog aanzienlijk verbeterd worden.

Meer weten over de Utrechtse Mix? Via twitter kunt u ze volgen: @energie030