Nieuwsbericht

Op WoningNet: 34 eengezinswoningen voor energiebewuste huishoudens

vrijdag 7 september 2018

door Bo-Ex

De bouw van 34 Nul op de Meter sociale eengezinswoningen is gestart in Hoge Weide, Utrecht. Gaat u zuinig om met energie en bent u bereid om maar een kwartier per dag te douchen? Reageer dan snel via WoningNet op deze sociale huurwoning.

Nul op de Meter
Een Nul op de Meter woning (NOM) houdt in dat als u energiezuinig bent én de installaties goed gebruikt, uw woning evenveel energie opwekt als u verbruikt. Hiervoor is de woning o.a. voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, uitstekende isolatie, balansventilatie en een warmtepomp.

Over de woning
Er zijn twee typen. Een 2,5-laags tussenwoning met 3 slaapkamers (waarvan 1 op de zolder) en een woonoppervlakte van 102 m2. En een 3-laags tussen- of hoekwoning met 4 slaapkamers (waarvan 2 op de zolder) en een woonoppervlakte van 108 m2. De kale huurprijs van alle woningen is € 710,68. U betaalt daarnaast een Energieprestatievergoeding aan Bo-Ex. Oplevering medio april 2019.

Over Hoge Weide
De woningen komen aan de Kruidnagel- en Kamilleweg in Hoge Weide, een nieuwbouwwijk in Leidsche Rijn. De wijk ligt op loopafstand van het Leidsche Rijn Centrum met een trein- en busstation, op fietsafstand van de binnenstad van Utrecht en vlakbij de A2.

Reageren
U kunt tot en met woensdag 12 september reageren. Dat kan alleen via WoningNet Regio Utrecht als u bent ingeschreven en aan de voorwaarden voldoet.

Reageren: ga naar WoningNet

Bekijk de brochure voor meer informatie