Nieuwsbericht

HuisjeHuisje maakt ruilen van huurhuis makkelijk

dinsdag 26 september 2017

Heeft u een huurhuis én verhuisplannen? De nieuwe gratis app HuisjeHuisje maakt het zoeken en vinden van een leuk en betaalbaar huurhuis makkelijker. Snel en eenvoudig zoeken, vinden en ruilen van huurhuis op een plek waar u graag wilt wonen. Overal in Nederland.

HuisjeHuisje is een initiatief van Bo-Ex en 25 andere woningcorporaties. Het lijkt op online daten. Huurders die een ander huis zoeken zetten foto’s in de app van hun eigen huurhuis, samen met informatie over hun straat en buurt. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens krijgen gebruikers alleen huizen van andere huurders te zien die ze na een ruil ook écht kunnen betalen! Dat voorkomt teleurstellingen.

HuisjeHuisje is een creatieve en snelle oplossing om het aanbod van huurhuizen te vergroten die anders niet beschikbaar waren. U bent niet gebonden aan uw huidige woonplaats of verhuurders, er is dus meer te kiezen. Daardoor kunt u sneller verhuizen.

Voor iedereen die huurt
Iedereen met een huurhuis - zowel in de sociale als vrije sector - kan HuisjeHuisje gebruiken. U meldt zich aan, vult uw persoonlijke gegevens in zoals informatie over inkomen- en huishoudgrootte, maakt foto’s van uw huis en kunt aan de slag. U bekijkt andere huizen en geeft aan of u ze leuk vindt. Voor u het weet heeft u een match. Dan maakt u een afspraak en kunt u besluiten van huis te ruilen.

Download de HuisjeHuisje app in de app store of via Google Play of ga naar huisjehuisje.nl