Nieuwsbericht

Bo-Ex zoekt nieuwe secretaresse! (36 uur)

donderdag 4 april 2019

door Bo-Ex

Ben jij maatschappelijk betrokken én de rots in de branding? Dan ben jij de secretaresse die we zoeken.

Wat ga je doen?
In deze zeer afwisselende en zelfstandige functie ga je, binnen een team van drie personen, aan de slag met verschillende soorten werkzaamheden. Zo beheer je de agenda van de directeur, ondersteun je MT-leden, maak je afspraken, stel je prioriteiten en lever je een bijdrage aan een efficiënte tijdsplanning. Verdere werkzaamheden bestaan uit:

 • Het organiseren van vergaderingen en overleggen en het verzorgen van de notulen hiervan.
 • Het tijdig aanleveren van stukken.
 • Het bewaken van gemaakte afspraken en het informeren van betrokken partijen.
 • Het registreren en behandelen van inkomende en uitgaande correspondentie, het redigeren van brieven, en het opstellen van e-mailberichten.

Wie ben jij?
Je bent maatschappelijk betrokken en je wilt hiervoor graag inzetten. Daarnaast ben je onze ideale kandidaat als je beschikt over de volgende eigenschappen en achtergrond:

 • Je bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden, kunt snel schakelen, plannen en organiseren.
 • Je denkt mee met de (interne) klant en je levert een actieve en stimulerende bijdrage aan het werken in teamverband.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klant- en servicegericht en je kunt goed schakelen met collega’s.
 • Je kunt omgaan met hectiek en bent assertief.
 • Je bent bereid om op vrijdagochtend te werken.
 • Je neemt een goede dosis gezelligheid met je mee.
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding en beschikt over relevante werkervaring.

Waar ga je werken?
Wij zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders, partners en vanuit onze organisatiewaarden: de huurder centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. 

Wat bieden wij jou?
De salarisindicatie bedraagt minimaal € 2.486,- bruto en maximaal € 3.019,- bruto per maand (schaal F) op basis van een 36-urige werkweek en is afhankelijk van ervaring en opleiding.
Wij hebben je veel te bieden. Een baan met verantwoordelijkheid en uitdagingen, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. En ook leuke collega’s, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, individueel loopbaanbudget en verdere ontwikkelingsmogelijkheden. De CAO woondiensten is op ons van toepassing.

Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie? dan ontvangen wij graag je Motivatiebrief en CV. Reageer vóór 22 april a.s. via deze link.
Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro.nl, van wie je een ontvangstbevestiging en een eventuele uitnodiging voor een gesprek ontvangt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Kerlien, Manager Algemene Zaken via 030-2827201.