Nieuwsbericht

Bo-Ex begint in 2015 met Bo-Ex e-Brief

dinsdag 27 januari 2015

In 2015 gaat Bo-Ex nieuwsmails sturen. We noemen deze mail de Bo-Ex e-Brief. Huurders die zich voor 20 februari aanmelden maken kans op een VVV-bon van €100,- Aanmelden gaat via Mijn Bo-Ex.

Waarom?

De wereld/ mensen verwachten steeds sneller op de hoogte gebracht te worden. Van nieuws. Van veranderingen. Van van alles. Ook onze huurders. Ook u.
Uit de enquête Communicatie en Dienstverlening die wij in het voorjaar 2014 hielden onder de leden van het Bo-Ex Panel, blijkt dat de panelleden positief zijn over het ontvangen van nieuwsberichten vanuit Bo-Ex. 90% van de respondenten gaf dat aan. Twee derde van deze respondenten gaf aan dat zij dit per e-mail wil ontvangen. Uit dezelfde enquête blijkt echter ook dat de Thuis goed gelezen wordt. Maar liefst 85% van de 195 respondenten leest de Thuis en het overgrote deel van hen, leest hem grondig.

En dus

Huurders waarderen het bewonersblad Thuis. Maar de behoefte aan digitale nieuwsvoorziening is er ook.
En dus past het bij Bo-Ex om ieder twee maanden een e-Brief te gaan sturen. De Thuis zal twee maal per jaar blijven verschijnen. In januari en in juli.

Aanmelden voor de Bo-Ex e-Brief

Wilt u de Bo-Ex e-Brief ook ontvangen? Log dan in op Mijn Bo-Ex en meld u daar aan voor de Bo-Ex e-Brief. Doet u dit voor 20 februari, dan maakt u kans op een VVV-bon van €100,-