Huren bij Bo-Ex

Staat uw vraag hier niet tussen? Neemt u dan contact met ons op en stel uw vraag. U kunt ons gemakkelijk e-mailen

  Huren bij Bo-Ex

 • Hoe kan ik me inschrijven voor een huurwoning?

  Inschrijven als woningzoekende kunt u doen bij WoningNet. Meer informatie is verkrijgbaar bij het wooninformatiecentrum van WoningNet, Beneluxlaan 2, Utrecht (tegenover ziekenhuis Oudenrijn)
  Geopend op werkdagen van 10.00 – 17.00 uur

 • Verhuurt Bo-Ex ook kamers?

  Ja, Bo-Ex verhuurt ook kamers ofwel onzelfstandige woonruimte. Bij onzelfstandige woonruimte deelt u gemeenschappelijke voorzieningen zoals de keuken, douche en/of toilet met 1 of meerdere personen. U heeft wel een eigen huurovereenkomst voor één of meerdere kamers in een woongebouw. In de huurovereenkomst is vastgelegd welke voorzieningen u deelt met andere huurders.
  Op dit moment is het nog zo dat de andere huurders die gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen, een nieuwe huurder voor een leegkomende kamer voordragen. De voorgedragen kandidaat moet voldoen aan de gestelde voorwaarden (inkomen, leeftijd, inschrijving etc.).

 • Kan ik een urgentie aanvragen? Zo ja, hoe gaat dat?

  Aanvragen van een urgentie gaat via WoningNet. Vanwege de krappe woningmarkt in de regio Utrecht, kunt u alleen in echte noodgevallen die direct te maken hebben met uw huidige woonsituatie in aanmerking komen voor een urgentie. 
  Kijk voor meer informatie op www.WoningNet.nl.