Onderhoud

Iedere werkdag werken wij aan het onderhoud van de woningen van Bo-Ex. Wij zorgen ervoor dat de woningen goed worden onderhouden zodat u er normaal gebruik van kunt maken. Hier kunt u zien of uw woning op de planning staat voor onderhoud dit jaar.

 

Reparaties

In de brochure Reparaties & Onderhoud staat welke werkzaamheden Bo-Ex uitvoert en wat u als huurder zelf moet doen. Bent u niet zo handig of heeft u weinig tijd? Met een serviceabonnement, koopt u uw verplichting tot huurderonderhoud grotendeels af! Via Mijn Bo-Ex kunt u zich daarvoor aanmelden. Ook kan dat met het aanmeldingsformulier serviceabonnement.

Van een aantal klussen hebben we een handig klusfilmpje:

 

Klussen 

Wilt u uw woning aanpassen aan uw eigen wensen? Een nieuwe badkamer, een parketvloer of bijvoorbeeld een extra raam op zolder. Leest u voor u aan de slag gaat de spelregels die Bo-Ex hiervoor heeft opgesteld in de brochure Klussen in huis. Ook zijn er klusvoorwaarden over verschillende onderwerpen.

 

Reparatieverzoek via Mijn Bo-Ex

Heeft u een reparatieverzoek? Wilt u een serviceabonnement afsluiten of een aanvraag voor het aanpassen van uw woning doen? Dit kan eenvoudig door in te loggen in Mijn Bo-Ex!